All products

Mostra 1–21 de 74 resultats

L’origen de la taula sorgeix de la necessitat de disposar dels objectes a un cert nivell del sòl. Una superfície horitzontal per a treballar o menjar, entre altres finalitats. Des dels seus principis és el moble més utilitzat al llarg de la història.

Les taules són uns dels mobles més importants socialment parlant, per a tants usos com utilitats se li vulguin donar, reunions familiars, per a treballar, escriure, menjar… Impossible concebre un espai sense una taula, sigui del tipus que sigui, en alguna part.

Aquesta peça ha anat evolucionant juntament amb l’evolució de l’home i les societats, diversificant-se i creant noves formes i models. Curiós exemple va ser l’aparició, amb els romans, de la taula rodona, eliminant així la capçalera de la taula, i donant la mateixa importància a totes les persones que estaven assegudes en ella.

Taules de menjador, auxiliars, cambreres, de centre, tocadors, escriptoris i moltes més les podràs trobar en el nostre Showroom i en materials diversos com a fusta, cristall, ferro, ferro cromat, llautó, fòrmica, pvc. Les seves formes? rodones, quadrades, rectangulars, ovalades i en formats fixos, extensibles o plegables.

Disposem de tota mena de dissenys i estils per a tota mena de necessitats.