Sold

Taula de Fusta i Cadires BIOK

Taula de Fusta i Cadires BIOK

Espectacular taula de fusta de caoba (Sipo) i quatre cadires disseny Biok, empresa fundada a Irun, en la dècada dels anys 60, i entre els quals es trobava Néstor Basterretxea, pioner del disseny industrial basc.

Una taula de línies netes, resistent i duradora, que destaca pels seus acabats i el seu disseny atemporal, integrant-se perfectament en diversos estils decoratius. La seva funcionalitat extensible permet ampliar la seva superfície amb facilitat, brindant la flexibilitat per a ajustar la grandària segons l’ocasió: des de sopars íntims fins a reunions de treball o familiars.

Les quatre cadires que complementen la taula estan entapissades en pell sintètica de color negre. Unes peces estèticament modernes i ergonòmiques que realcen la bellesa natural del conjunt. El disseny de Biok fusiona la funcionalitat amb l’estètica, convertint aquestes peces en un delit visual que ofereix comoditat i elegància.

Un conjunt ideal si busques un equilibri entre estètica, funcionalitat i qualitat, aportant calidesa i sofisticació a qualsevol ambient.

Aquestes peces presenten mínims signes d’ús.

___________________________

Mides: 78cm alt x 80cm ample x 155cm llarg (255cm oberta)