All products

Mostra 1–21 de 30 resultats

Les butaques, aquestes meravelloses peces en les quals et sentis i costa aixecar-se… Ens encanta la seva versatilitat i haurien de ser un bàsic en qualsevol llar.

Des d’aquí, les reivindiquem!

Les butaques ens permeten flexibilitat en el seu ús, i podem crear, transformar i vestir ambients només amb canviar la seva ubicació o en combinar-los amb uns altres en el cas dels modulars. Des de racons de lectura acollidors, passant per transicions en les estances, com a seient auxiliar en un dormitori o simplement com a decoració en espais que ho permetin.

Les nostres butaques estan completament revisades i cuidades, des del seu interior fins a l’exterior, la tapisseria. Les escumes interiors solen ser, juntament amb les corretges, la part que es veu més afectada amb el pas dels anys i acaba per convertir-se en pols quan treiem les fundes. Per aquest motiu, substituïm les corretges, i canviem les escumes per a aconseguir aquests seients tan còmodes i tous que havien estat en els seus anys de joventut…

És una peça que sempre trobaràs en el nostre Showroom. Dissenys nacionals i internacionals amb un denominador comú, la comoditat.