Sold

Prestatgeria Multistrux

Prestatgeria Multistrux

Prestatgeria modular Multistrux fabricada per la marca espanyola Multimueble en els anys 60. Aquesta característica prestatgeria era present en totes les cases de la dècada dels 60 i 70 a Espanya. Les seves peces estan fetes amb dos tipus de mòduls, uns només en ferro i els altres en ferro amb una planxa rectangular de fusta de diferents colors (marró, blanc i negre eren els més estesos).

La seva originalitat resideix en la multitud de possibilitats de muntatge, creant estructures segons les necessitats. Més altes, més baixes, voladisses… Pensades per a resistir pes, són una peça perfecta com a llibreria, podent omplir una paret completa amb elles. En ser modulars ens ofereixen la possibilitat d’anar ampliant-les amb el temps i/o moure-les de lloc. Les preferim penjades a la paret? És una altra opció!

Aquesta prestatgeria en concret es presenta amb set prestatges en color blanc que fan de base i sis laterals en ferro lacat en color negre. A la foto pots veure una de les moltes opcions que tens per a muntar-la.

Una peça molt ferma i pràctica.

___________________________

Mides de cada peça: 61cm x 22cm.