All products

Mostra 1–21 de 38 resultats

Com bé diu el DIEC en la seva definició de moble…”Objecte mòbil, pràctic o de guarniment, que forma part de l’equip estable d’una casa o un edifici”.

A Martina Vintage trobaràs tot tipus de mobles recuperats per a decorar la teva llar, o qualsevol altre espai. Elements útils i alhora bonics. Peces a les quals hem donat una segona oportunitat i que van dels anys 50 a fregar dels anys 90. Dissenys amb nom i cognoms, de marques consolidades i algunes ja desaparegudes i altres igual de bonics però sense autoria reconeguda.

Aquí trobaràs des d’una tauleta de nit fins a un gran aparador, passant per armaris de rebost, taules d’escriptori o saló, calaixeres i una infinitat de peces que de ben segur et seran útils i t’agradaran.

Tots els nostres mobles han estat restaurats segons el grau de deterioració amb el qual ens arriben. Polim, decapem, vernissem i tornem a donar-los color fins a aconseguir que tornin a lluir.

Treballem, sempre que podem, amb productes naturals: pintures, vernissos i ceres d’origen natural o mineral.

La nostra filosofia és ser, sempre, el més fidels possible a l’original, per la qual cosa normalment no customitzem mobiliari (excepte casos molt excepcionals com són els projectes d’interiorisme). Conservar la bellesa de la peça perquè cadascuna l’adapti a la seva llar i al seu estil de vida.