All products

S'estan mostrant 3 resultats

El mirall és l’element decoratiu per excel·lència. Imagina per un moment una casa sense miralls, és gairebé impossible.

Les seves múltiples virtuts el converteixen en una peça imprescindible a la nostra llar. Aporten lluminositat a l’espai, donen una major profunditat i augmenten la sensació espacial. Els efectes òptics que podem aconseguir amb els miralls, no els aconseguirem amb cap altre objecte.

Els miralls poden ser la peça decorativa perfecta per a vestir una paret, fins i tot si estan simplement recolzats a terra. Amb aquesta última solució ens estalviarem fer forats en la paret i tindrem una peça que podrem traslladar a un altre espai de manera senzilla.

En el nostre Showroom trobaràs varietat de miralls tant en la seva forma com en la seva grandària, amb marcs grans o petits i de línies simples. En fusta, metall o PVC són algunes de les nostres apostes.

Un objecte versàtil que ens permet combinar-lo amb uns altres de diferents estils i aconseguir aquest contrast per a donar-los protagonisme, per a jugar amb els efectes del reflex que ens aporten o simplement a manera funcional.

Situar un mirall a la sortida de casa ens pot ser molt útil. I si l’espai és reduït aconseguirem ampliar-lo.

Múltiples funcionalitats, formes, grandàries i materials són les que ens ofereixen aquestes peces. Impossible resistir-se!