L’essencial. Miguel Milá

L’essencial. Miguel Milá

Un llibre amè, a mig camí entre biografia i assaig. Milá parla de si mateix, de la seva obra, de les seves idees, principis i de la seva pròpia vida personal. “Un llegat teòric i vital sobre com habitar un món en el qual els seus objectes haurien d’acompanyar-nos i fer-nos la vida més fàcil”. Aquesta és les millor definició per a aquest llibre, que va més enllà del disseny. Una lectura indispensable per a reflexionar sobre tots aquells objectes que ens envolten, sobre la seva bellesa i utilitat, sobre les “aberracions” del disseny…

Vida i obra d’un dels majors dissenyadors espanyols narrada en primera persona, i la lectura de la qual no només ajuda a conèixer al personatge si no que, a través de la seva visió i experiències, ens obre la porta a la reflexió sobre molts aspectes del disseny. I, estiguem o no d’acord, la reflexió és una invitació que mai hauríem de rebutjar.

Segons paraules del mateix Miguel Milá “dissenyar és organitzar”, i aquest llibre aconsegueix organitzar i sintetitzar en les seves 220 pàgines 88 anys d’història.

Edició en castellà (Lumen) i en català (Rosa dels Vents).

___________________________

Títol: “L’essencial. El disseny i d’altres cuses de la vida” (220 pags.)
Autor: Miguel Milá.
Editorial: Rosa dels Vents
ISBN: 978-84-17444-03-7
Any: 2019

Category: